پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

علت صف‌های طولانی خرید گوشت گرم وارداتی چیست؟ | حجم واردات گوشت بی‌سابقه است

  • کد خبر: ۲۱۷۴۶۷
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴
علت صف‌های طولانی خرید گوشت گرم وارداتی چیست؟ | حجم واردات گوشت بی‌سابقه است
رییس شورای تامین دام با اشاره به حجم بالای واردات گوشت منجمد و گرم به کشور، این حجم از واردات را بی سابقه دانست و گفت: علت ایجاد صف های طولانی برای خرید گوشت قرمز، کمبود مراکز عرضه است.

به گزارش شهرآرانیوز، «منصور پوریان» درباره وضعیت بازار گوشت قرمز وارداتی و تولید داخلی، همچنین طولانی شدن صف‌های خرید گوشت قرمز وارداتی افزود: با توجه به افزایش تقاضا در شب عید، ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و حجم گسترده واردات گوشت گرم و منجمد انتظار می‌رفت صف طولانی برای تهیه این کالای اساسی ایجاد نشود، اما به دلیل کمبود مراکز عرضه این مهم رخ داده است.

رییس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه زیرساخت‌های ما در شبکه توزیع از گذشته تاکنون دچار مشکل است و هنوز برطرف نشده اظهارداشت: اکنون تنها راهکار افزایش مراکز عرضه گوشت گرم وارداتی است که علاوه بر نقاط و محل‌های تعیین شده ثابت در روز‌های پایانی سال مراکز عرضه سیار نیز ایجاد شود تا مردم طولانی در صف‌های گوشت نایستند.

پوریان با بیان اینکه اکنون گوشت گرم وارداتی در فروشگاه‌های زنجیره ای، سازمان میادین و چند میدان تعریف شده در حال عرضه است گفت: در استان‌ها به دلیل افزایش مراکز عرضه مشکلی در توزیع گوشت قرمز وارداتی نداریم.

وی با تاکید براینکه صف‌های طولانی به دلیل گرایش مردم به سمت خرید گوشت‌های وارداتی گرم است تصریح کرد: اکنون روزانه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی از کشور‌های مبدا به ایران تامین و وارد می‌شود که به نظر می‌رسد نیازمند افزایش اقدامات نظارتی بر شرکت‌های واردکننده و توزیع کننده و همچنین افزایش مراکز عرضه است.

گوشت تولید داخلی به دلیل بالا بودن قیمت متقاضی ندارد

پوریان با تاکید براینکه ذخایر گوشت کشور تکمیل است گفت: گوشت وارداتی از گوشت تولید داخل به دلیل قیمت‌های غیرمنطقی پیشی گرفته است به طوری که تقاضا برای گوشت وارداتی به دلیل پایین بودن قیمت و کیفیت بالا نسبت به گوشت تولید داخل افزایش پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: پیش از این بار‌ها هشدار دادیم که قیمت بالای گوشت داخلی در بازار و آنچه که برای گوشت تعریف شده همخوانی ندارد و این غیرمنطقی بودن قیمت گوشت داخلی باعث شد مردم به سمت مصرف گوشت وارداتی گرایش پیدا کنند.

برخی سودجو در توزیع گوشت قرمز وارداتی اخلال ایجاد می‌کنند

رییس شورای تامین دام کشور درباره اینکه آیا بخشی از گوشت توسط برخی سودجو خریداری و احتکار می‌شود و ایا راهکاری برای رفع این مشکل داریم گفت: شبکه توزیع گوشت مشکل دارد و دارای نقص است بنابراین نمی‌توان منکر این موضوع شد به طوری که گاهی گوشت‌های تنظیم بازاری سر از بازار‌های غیرمدیریتی و غیرنظارتی در می‌آورد، اما نکته اینجاست که دولت شرایط را به گونه‌ای انجام داده که شرکت‌ها در انتخاب مشتریان خود آزادی عمل داشته باشند، اما این بدان معنا نیست که از نظر قیمتی یا به دلخواه خود فروش کنند.

وی اضافه کرد: شرکت‌ها موظف هستند که موجودی گوشت را با قیمت‌های مصوب به دست مصرف کنندگان برسانند که بخشی از این گوشت‌ها به شکل درست از مبادی موجود و سردخانه‌ها با قیمت‌های مصوب عرضه می‌شود و بخشی از آن نیز توسط برخی سودجو احتکار می‌شود.

رییس شورای تامین دام با بیان اینکه یک قیمت فاکتوری وجود دارد و با توجه به شرایط بازار قیمت پشت فاکتوری که به وجود آمده است اظهارداشت: لازم است که بخش‌های نظارتی در توزیع گوشت قرمز نظارت بیشتر و جدی تری داشته باشند، زیرا برخی از سردخانه‌ها مملو از گوشت است و خیل از شرکت‌ها به دنبال این هستند که این گوشت‌ها را در اختیار داشته باشند تا در زمان خاص بتوانند آنها را با قیمت دلخواه خود به فروش برسانند.

پوریان براین باور است که وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت و نظارت را بیشتر کرده و سعی دارد با فشار بیشتر شرکت‌ها گوشت‌های وارداتی را در مراکزی که برایشان تعیین شده با نرخ‌های مصوب عرضه کنند، البته با اقدامات وزارت جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه‌های نظارتی این تخلفات کاهش یافته و تا حدودی مهار شده است.

فاصله قیمتی بین گوشت گرم وارداتی و داخلی غیرمنطقی است

رییس شورای تامین دام قیمت گوشت تولید داخلی را غیرمنطفی خواند و گفت: در حال حاضر گوشت گرم وارداتی با کیفیت بالا و قیمت مناسب وارد کشور می‌شود و این فاصله قیمتی بین گوشت گرم وارداتی و تولید داخل موجب برخی تخلفات توسط سودجویان دربحث رانت و احتکار می‌شود.

وی اظهارداشت: درحال حاضر قیمت هر کیلوگرم لاشه گوشت گرم ۲۹۰ هزارتومان، به تناسب قطعات بین ۳۲۰ تا ۳۷۰ هزارتومان عرضه می‌شود.

عرضه ۲۸۰۰ تن گوشت منجمد طی مدت یک ماه

پوریان افزود: طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی در یک ماه اخیر، ۲ هزارتن گوشت گوسفندی منجمد وارداتی و در حدود ۸ هزارتن گوشت منجمد گوساله عرضه شده است.

وی با بیان اینکه گوشت منجمد به وفور در بازار است و کمبودی در این زمینه نداریم افزود: قیمت مصرف کننده هر کیلوگرم ران گوسفندی منجمد ۲۸۵ هزارتومان، سردست ۲۷۵هزارتومان، راسته ۲۷۰ هزارتومان، گردن ۲۶۵ هزارتومان و گوساله منجمد ۳۱۵ هزارتومان است.

رییس شورای تامین دام اظهارامیدواری کرد که با توجه به عرضه گسترده در بازار بزودی التهاب‌های قیمتی کاهشی پیدا می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->